sherman88's blog

advertisement
Stoke City Tröja, Eintracht Frankfurt Fotbollströja Barn   2-3 minutes

billiga fotbollströjor

vilket ledde till sju assist

 

Han har dock deltagit i full

högerbacken ådrog sig köpa fotbollströjor med eget tryck på och utanför planen

Trent Alexander-Arnold känner sig smärtfri och är ivrig att återvända till Liverpool den här veckan efter att ha återhämtat sig från ett lårproblem.

Högerbacken ådrog sig skadan under Englands 1-0-seger mot Österrike i en vänskapsmatch den 2 juni och blev därefter utesluten från Three Lions-EM 2020-kampanjen.

Stoke City Tröja Han har dock deltagit i full träning under försäsongens träningsläger för Reds i Österrike och kan komma att vara med i tisdagens 30-minuters vänskapsmatcher mot Wacker Innsbruck och Stuttgart.

Alexander-Arnold har varit Liverpools ordinarie de senaste fyra säsongerna och varit med 45 gånger i alla tävlingar under den senaste kampanjen.

Eintracht Frankfurt Fotbollströja Barn Han skapade 14 Opta-definierade stora chanser på 36 Premier League-matcher förra terminen, ett resultat som endast förbättrades av Kevin de Bruyne och Bruno Fernandes, vilket ledde till sju assist.

Sedan han debuterade i tävlingen för Liverpool i december 2016 har bara lagkamraten Andy Robertson lagt på fler assist än Alexander-Arnold bland försvararna.

Akademiproduktens återkomst kommer därför att betraktas som ett stort uppsving för Jürgen Klopp, men de röda kommer att förbli tålmodiga i sitt försök att få upp försvararen i full fart i tid till Premier League-premiären mot Norwich City den 14 augusti.

Försvarskollegorna Joel Matip, Virgil van Dijk och Joe Gomez närmar sig också en comeback efter att ha återvänt från skadeuppehåll av olika längd.

Frånvaron av Van Dijk under större delen av 2020-2021 bidrog utan tvekan till en dålig kampanj för Liverpool, även om de åtminstone återhämtade sig för att sluta trea i Premier League.

Alexander-Arnold har pratat om holländarens inflytande, som också missade EM 2020 för Nederländerna, både på och utanför planen.

Maglie Calcio Portogallo

fc barcelona drakt

Share:

Archives

advertisement