felisha88's blog

advertisement
Manchester United Drakt Barn, Ajax Draktsett   3 minutter

Billige Fotballdrakter

skille seg med den franske

 

Manchester United og Arsenal skal kjempe om

franskmannen, som var en del billig fotballdrakter tyskland på fire sesonger

Manchester United og Arsenal skal kjempe om å signere Bayern München og Frankrikes midtbanespiller Corentin Tolisso, ifølge rapporter.

Franskmannen, som var en del av Didier Deschamps Euro 2020-troppen i sommer, kommer til å forlate de tyske gigantene etter å ha blitt signert med mye bram for £38 millioner fra Lyon i 2017.

Manchester United Drakt Barn Tolisso, 26, har ett år igjen av kontrakten sin, og som sådan er Bayern villige til å skille seg med den franske landslagsspilleren for et enormt redusert honorar på rundt 8,5 millioner pund for å hente inn noe verdi og få lønnen hans ut av bøkene deres, ifølge Bilde.

Den nye Bayern-sjefen Julien Nagelsmann er opptatt av å hente inn midtbanespiller Marcel Sabitzer fra sin tidligere klubb RB Leipzig, og må selge for å få til en avtale med Tolisso som er hovedkandidaten til å forlate.

Bayern satte i utgangspunktet en prislapp på 17 millioner pund for Tolisso, men har senket forventningene etter å ikke ha mottatt tilbud til den prisen.

Ajax Draktsett Nyheter om Tolissos tilgjengelighet har angivelig stukket ørene på Old Trafford og Emirates, så vel som flere andre klubber.

Ole Gunnar Solskjær har hatt et produktivt overgangsvindu, og hentet inn både Jadon Sancho og Raphael Varane som prioriteringer for å tette hull i forsvar og angrep.

Men United-sjefen er også pragmatisk og leter etter en erstatter for Paul Pogba, som kan forlate Old Trafford i sommer mot et gebyr eller neste år på en gratis overgang.

Arsenal-sjef Mikel Arteta har på sin side ledet en stor pengebruk denne sommeren, og hentet inn forsvarer Ben White, midtbanespiller Albert Sambi Lokonga og venstreback Nuno Tavares.

Men Artetas overhaling er ennå ikke fullført, og hans ønske om å finne en komplementær midtbanepartner til Thomas Partey er velkjent, til tross for at Granit Xhaka nå blir i Arsenal.

Tolisso har slitt siden han kom til Bayern, da han pådro seg en korsbåndskade i sin andre sesong i klubben. Til tross for at han er en lovende spiller, har han kun klart 57 ligakamper i Tyskland på fire sesonger.

manchester united drakt

chelsea trøje

Share:

Archives

advertisement